Arzfi-Exchange-Crypto
بازار معامله
بازار
آخرین قیمت
پایین ترین قیمت ۲۴ ساعت
بالاترین ترین قیمت ۲۴ ساعت
حجم معاملات در ۲۴ ساعت
SOLIRT
0
0
0
SOL
SOLUSDT
0
0
0
SOL

مختصر از ارز سولانا (SOL)

  • - ارز دیجیتال سولانا با نام شناخته شده ی Solana و نماد اختصاری SOL در رتبه 5# بازار قرار دارد.
  • - هر واحد ارز SOL با قیمت 135.8535383600 تتر و معادل تومانی 8,438,774 معامله میشود.
  • - تعداد واحد های در گردش ارز سولانا 468,229,831 میباشد.

سولانا چیست؟

قیمت لحظه ای سولانا: 135.8535 دلار

سولانا (Solana) ، یک ارز رمزنگاری شده است که با استقبال نسبتاً کمی در آوریل 2020 راه اندازی شد، اما اخیراً با موفقیت خوبی روبرو شده است. قیمت آن از 1.50 دلار در ژانویه 2021 به بیش از 208 دلار در زمان نگارش اینم مطلب رسیده است، و با ارزش بازار 61 میلیارد دلار ، ششمین ارز رمزنگاری شده در جهان به شمار می رود.

سولانا (Solana) یک پلتفرم بلاک چین برای برنامه های غیر متمرکز است. این یک پروژه متن باز است که توسط بنیاد سولانا (Solana)  مستقر در ژنو نگهداری می شود و توسط توسعه دهندگان آزمایشگاه سولانا (Solana) مستقر در سان فرانسیسکو ساخته شده است.

 سولانا (Solana) با وعده عملکرد سریعتر و هزینه کمتر تراکنش نسبت به اتریوم که در حال حاضر بزرگترین پلتفرم برنامه های غیر متمرکز است، رقابت می کند. سولانا (Solana) یک بلاک چین PoS (اثبات سهام) است که آن را نسبت به بلاک چین های PoW (اثبات کار) مانند بیت کوین سازگار با محیط زیست می کند. ارز رمزنگاری شده بومی آن نیزسولانا(Solana)نام دارد که مخفف آن SOL است.

اکثر بلاک چین های مدرن از نوعی PoS استفاده می کنند. اما بزرگترین رقیب سولانا (Solana) اتریوم است که هنوز به PoW متکی است - اگرچه در حال تغییر به PoS می باشد.

سولانا (Solana) از نظر فنی هنوز در مرحله بتا قرار دارد. این مسئله برای پروژه های بلاک چین غیر معمول نیست، تقریباً همه آنها حداقل در برخی موارد تجربی هستند. اما شایان ذکر است که اگر می خواهید بر روی آن سرمایه گذاری کنید یا برنامه ای را روی این پلتفرم بسازید، باید بدانید که این پروژه در مرحله بتا است.

سولانا (Solana) بهای سرعت خود را پرداخت می کند: شرایط اعتبار سنج (اعتبارسنج ها رایانه هایی هستند که به اجرای شبکه سولانا (Solana) کمک می کنند) بسیار زیاد است. در حالی که هرکسی می تواند به صورت تئوری یک گره اعتبارسنج بر روی سولانا (Solana) اجرا کند، هزینه بالای ساخت، راه اندازی و نگهداری چنین دستگاهی باعث کاهش تعداد کاربران این پلتفرم می شود. این امر به لحاظ نظری باعث می شود شبکه کمتر غیر متمرکز شود، زیرا بیشتر قدرت در دست کاربران کمتری متمرکز شده است.

این امر می تواند مسائل دیگری را ایجاد کند. به عنوان مثال، گره های اعتبارسنجی که به اندازه کافی قادر به اداره فعالیت شبکه نیستند، می توانند باعث کندی یا بی ثباتی شوند، و این امر گاهی اوقات در سولانا (Solana) اتفاق می افتد.

سرانجام ، سولانا (Solana) به سادگی مانند اتریوم که از سال 2015 به صورت زنده مورد آزمایش قرار گرفته است. هنوز ممکن است اشکالات یا مشکلاتی کشف نشده وجود داشته باشد که می تواند بر عملکرد یا امنیت شبکه تأثیر بگذارد.